• 0617473391
  • annemiek@hohoma.nl

Meer informatie

Diensten HoHoMa

Er komt best veel kijken bij het verhuren van je vakantiewoning, wij berijpen dat je het niet ziet zomaar zitten om dat zelf allemaal te gaan regelen. Daarom is HoHoMa gestart met het leveren van diensten om dit voor jou uit handen te gaan nemen.

 

Professionele advertentie

We zorgen voor professionele foto’s van je woning en een advertentietekst die we op verschillende websites plaatsen en onderhouden. Als je bestaande advertenties beheert, kunnen wij deze voor je overnemen en beheren.

Foto’s maken

We maken professionele foto’s van je woning en schrijven een pakkende tekst voor je advertentie. De prijs stellen we dagelijks bij zodat we hoogste bezetting kunnen garanderen. Daarnaast screenen we gasten die een aanvraag doen en zijn wij 24/7 per dag het aanspreekpunt.


Beheerservice

We houden de inbox 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Gasten krijgen op korte termijn (binnen 30 minuten) antwoord op hun vraag en kunnen dag en nacht boeken.

Schoonmaakservice
Na iedere boeking en bezoek van gasten maken we je vakantiewoning van top tot teen schoon. Je kunt zelf aangeven waar we extra aandacht aan moeten besteden. Zo zorgen wij ervoor dat bij het volgende bezoek de woning er weer helemaal tip top uitziet. 

Linnen en beddengoed
Na iedere boeking zorgen we voor frisgewassen en gestreken linnen. Zo wordt de nieuwe gast ontvangen in een frisse woning met schoon beddengoed en linnen. 

Badlaken
Voor iedere gast leggen we 1 grote badlakens klaar. Ook zorgen we voor theedoeken in de keuken.


Screening van gasten

Wij begrijpen als geen ander dat je niet zomaar iedereen in je vakantiewoning wilt laten overnachten. Jij bepaalt aan wie we je woning mogen verhuren. We maken een klantprofiel, waarmee we aan het werk gaan. Met dat profiel screenen we of gasten passen in het plaatje voordat we een boeking accepteren.
Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor verhuur van je eigen vakantiewoning? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor de verhuur van je vakantiewoning.