• 0617473391
  • annemiek@hohoma.nl

Wat doet HoHoMa

Wat doet HoHoMa precies

Er komt best veel kijken bij het verhuren van je vakantiewoning, wij begrijpen dat je het niet zomaar ziet zitten om dit zelf allemaal te gaan regelen. Daarom is HoHoMa gestart met het aanbieden van diensten om dit voor jou uit handen te nemen.

Onderstaande diensten van HoHoMa zijn afhankelijk per pakketkeuze. Wilt u een gepersonaliseerd pakket? Wij maken graag kennis met u om mogelijkheden te bespreken.

 

Professionele advertentie

Wij dragen zorg voor professionele foto’s van je woning en een advertentietekst. Deze zal op verschillende websites geplaatst en onderhouden worden. Mocht je al een advertentie in beheer hebben, kan HoHoMa deze voor je overnemen en beheren.

Optimaal en veilig verhuur resultaat

Om een zo hoog mogelijke bezetting te garanderen werkt HoHoMa met variabele verhuur prijzen. Om veilig te verhuren wordt er een gastprofiel gemaakt en wordt er geen akkoord gegeven zonder akkoord van jou als verhuurder.

Beheer service

HoHoMa is 24/7 per dag het aanspreekpunt voor de huurder. Zo word jij volledig ontzorgt als verhuurder. Daarnaast houden we de inbox 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten en zijn we altijd telefonisch bereikbaar. Gasten krijgen op korte termijn (binnen 30 minuten) antwoord op hun vraag en kunnen hierdoor dag en nacht boeken.

Schoonmaakservice

Na ieder gastbezoek maken we je vakantiewoning schoon. Je kunt zelf aangeven waar we extra aandacht aan moeten besteden. Zo zorgen wij ervoor dat bij een volgend gastbezoek je woning er weer helemaal tip top uitziet.

Bedlinnen en handdoeken

Voor ieder gastbezoek zorgen we voor frisgewassen- en gestreken bedlinnen. Zo wordt elke gast ontvangen in een frisse vakantiewoning met schoon bedlinnen en handdoeken. Ook wordt er o.a. gedacht aan thee/handdoeken/vaatdoekjes voor in de keuken. Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor verhuur van je eigen vakantiewoning? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij met een passende oplossing kunnen komen omtrent de verhuur van je eigen vakantiewoning.