• 0617473391
  • annemiek@hohoma.nl

Waarom HoHoMa

Waarom is HoHoMa de aangewezen partner?

HoHoMa is de aangewezen partner voor jouw als verhuurder omdat wij je helpen bij het verhuren van je vakantiewoning, wij ontzorgen met oog voor kwaliteit. Want als geen ander weten wij dat je niet zomaar je vakantiewoning met andere gasten deelt.

Gemak

Je vakantiewoning verhuren is aantrekkelijk, maar brengt meer werk met zich mee dan je denkt. HoHoMa maakt naast professionele foto’s ook aantrekkelijke advertenties voor je vakantiewoning. Dit is van groot belang om op diverse websites online te staan, dit voor een optimaal resultaat omtrent de verhuur van je vakantiewoning.

Na aanleiding van jouw gekozen pakket verwelkomt HoHoMa je gasten en zijn wij het aanspreekpunt tijdens hun verblijf. Naast een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten, zorgen wij ervoor dat je huis (en tuin) schoon blijft.

Rendement op verhuur

HoHoMa zorgt ervoor dat je gemakkelijk geld kunt verdienen met je vakantiewoning. Het enige wat je nodig hebt is een vakantiewoning, chalet, stacaravan of woonboot. Mits het nu dichtbij je huis of verder weg, it’s all you need!

We houden je kalender up-to-date en werken met variabele verhuur prijzen. Deze worden gebaseerd op basis van een Quick Scan van omliggende vakantiewoningen. Onze bezetting ligt gemiddeld tussen de 75 a 80%.