• 0617473391
  • annemiek@hohoma.nl

Even voorstellen

Even voorstellen

Even voorstellen..

Ik ben Annemiek Mulder. Een vrouw van 26 jaar jong met een passie voor reizen & vrije tijd.
In 2014 heb ik succesvol mijn HBO studie ‘International Tourism Management’ afgerond.
Sinds 2015 doe ik de verhuur van verschillende vakantiewoningen. Met de verhuur van deze vakantiewoningen merk ik dat ik mijn passie volg, mijn passie in de reizen & vrije tijd sector. Maar bovendien, een passie in de hospitality. De beleving van de gast staat bij mij voorop en met dit als basis kijk ik vooruit om het verblijf optimaal te maken. Dit begint al bij het moment waar het eerste contact gelegd wordt met de gast in bijvoorbeeld een reservering aanvraag. Maar voor een reservering aanvraag gaat er al heel wat werk vooraf; hoe komen de boekingen binnen? hoe ben ik zichtbaar zowel online als offline?
Aks we denken aan advertentie teksten, website en boekingsbeheer zullen deze van optimaal belang zijn voor jouw als eigenaar van een vakantiewoning.

Vanuit mijn eigen verhuur ervaringen en het verlangen om meer te gaan verhuren met verschillende vakantiewoningen in mijn portfolio is Hohoma tot stand gekomen. Maar wat is Hohoma eigenlijk, en wat doet Hohoma eigenlijk? Hohoma staat voor holiday home management. Dat wil zeggen dat ik de verhuur op me neem waar jij als eigenaar van een vakantiewoning zelf geen tijd voor hebt en/of de expertise mist om succesvol te gaan verhuren. Graag help ik je om succesvol te worden zodat naast jezelf, gasten kunnen genieten van de vakantiewoning die jij in je beheer hebt. Hierbij ontzorg ik jouw als eigenaar met betrekking tot het administratieve proces, de marketing en beheren van websites en advertenties. Daarnaast zorg ik voor jouw rendement tegen een kleine vergoeding die Hohoma vraagt. Denken in problemen doe ik niet, er is immers altijd een oplossing.

Ben jij ook in het bezit van een vakantiewoning?
Staat jouw vakantiewoning meerdere weken per jaar leeg, en wil je wel een extraatje verdienen met verhuur?
Maar zie je door de bomen het bos niet meer om hiermee te beginnen? Dan hoop ik met je kennis te maken hoe uw verhuur succesvol te maken.

Annemiek Mulder
Hohoma

admin
admin

Leave a Comment